Από το

2014

Το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται στο μοναδικό μουσικοπωλείο της πόλης...
Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Κόντρα Τέμπο αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης.
Κάθε τριήμερο το καλύτερο μουσικό πρόγραμμα θα σας οδηγήσει σε κρυφά μονοπάτια κεφιού.

Η δική σας

Επιλογή

1. Το μοναδικό μουσικοπωλείο
Μουσικοπωλείο και όχι μουσικό μεζεδοπωλείο. Είμαστε ξεχωριστοί, κάνουμε κάτι διαφορετικό, επισκεφθείτε μας!
2. Ανοίξτε τον κατάλογο
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος που επισκέπτεται το Κόντρα Τέμπο είναι να περιηγηθεί στις σελίδες του καταλόγου μας. Ο Σεφ μας Γιώργος Κώστας δημιούργησε με πολύ έμπνευση πιάτα χωρίς περιορισμούς με μοναδικό στόχο την υπέροχη γεύση.
3. Η ώρα της διασκέδασης
Το καλύτερο μουσικό πρόγραμμα αποτελούν οι: Γκαμάνης Nίκος, Μάνης Κωνσταντίνος, Βατίτση Γιώτα, Τσακνάκης Βαγγέλης και Ιωαννίδου Μαρία. Υπόσχονται πως θα σας ξεσηκώσουν σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο μαέστρος Μάντης Σαββίδης. Τα πλήκτρα του Βαλάντη Κουσκούς, το μπουζούκι του Νίκου Φρατζέσκου και τα drums του Παναγιώτη Ψύχα συνοδεύει το κλαρίνο του Κώστα Παντίδου.
4. Μοναδικός χώρος
Δημιουργήσαμε για σας ένα χώρο ζεστό με φόντο το Μικρολίμανο. Η εξαιρετική ακουστική και ο πρωτότυπος φωτισμός μας σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.

Για την

Εκδήλωσή σας!!!

Σας καλωσορίζουμε και σας περιμένουμε να οργανώσουμε μαζί ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως επίσημα δείπνα, private parties, reunions, γαμήλιες δεξιώσεις, ή τον χορό του συλλόγου σας στο μουσικοπωλείο ΚΟΝΤΡΑ ΤΕΜΠΟ. Το μουσικοπωλείο βρίσκεται στην περιοχή της Καστέλλας και αποτελεί την πιο ελκυστική και αξιόπιστη επιλογή με ζωντανή ελληνική μουσική. Με άψογο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και αξεπέραστη ποιότητα υπηρεσιών, ελάτε και απολαύστε όλο το χρόνο, περιποίηση, σπιτικό φαγητό, εκλεκτό κρασί για ένα μοναδικό γλέντι σε προσιτές τιμές. Η οργάνωση μας και το χαμόγελό μας είναι η εγγύηση για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες σας, και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές! Το μουσικοπωλείο διατίθεται Παρασκευή & Κυριακή, σας προσφέρει άνεση και ένα πολύ προσεγμένο περιβάλλον για εκδηλώσεις μέχρι 250 άτομα. Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι το κέφι σας και την καλή σας διάθεση για ένα αξέχαστο βράδυ καλλιτεχνικής δημιουργίας!